´ InterDrive CMS - LEDERUDVIKLING
LEDERUDVIKLING

LEDERUDVIKLING

Erfaren, systemisk proceskonsultation

Jeg tilbyder forskellige typer for lederudvikling:

  • Ledersparring, som er en-til- en-samtaler med en leder. Det er en mellemting mellem coaching og vejledning, hvor det handler om at lederen reflekterer og finder løsninger, der giver mening for ham/hende – men hvor jeg også ind i mellem bidrager med forslag.
  • Teamcoaching, som er coachsamtaler, hvor et helt lederteam er aktive omkring en fælles udfordring, de har. Det kan foregå som egentlig teamcoaching eller som supervison (med reflekterende team) alt efter ønske og efter, hvad der giver mest mening.
  • Lederudvikling, som er forløb for flere. Det kan være en blanding af undervisning, øvelser, træning. Her bruger jeg mine kompetencer som proceskonsulent sammen med mine erfaringer fra diplom- og akademilederuddannelsen og tilrettelægger et skræddersyet forløb.

Jeg bruger Søren som sparringspartner i mit daglige arbejde som chef. Når man både skal lede opad og nedad, så er det rart at have en neutral sparringspartner, der kan stille gode, udfordrende og refleksive spørgsmål. Og med de mange år, han selv har været leder, så kan han også komme med gode råd og vejledning.

Jens Henriksen
Chef